Sobre nosaltres

Serveis veterinaris de qualitat amb més de 25 anys d'experiència


Maria del Mar Cabestany. Llicenciada en veterinària des de fa més de 25 anys. Resident a l'Hospital Clínic Veterinari de Bellaterra, Diplomada en Oftalmologia per la UAB, Certified Practitioner en Fisioteràpia i Rehabilitació per la Universitat de Tennessee.

Per la seva gran vocació i professionalitat segueix contínuament i molt de prop els avenços en les diferents Especialitats Mèdiques i Quirúrgiques a través dels diferents Congressos Veterinaris nacionals i Cursos de formació.


Marta García Alonso. Graduada en Veterinària per la Universitat de Saragossa l'any 2017, amb un final d´estudis a la Universitat Nacional de la Plata (Argentina).

Titol previ d'Auxiliar Tècnic Veterinari. 

Tècnic Superior en Indústria Alimentària.

Ha col·laborat com a estudiant en pràctiques en diferents clíniques veterinàries de Petits Animals així com en la clínica equina a la UAB. Actualment també és la veterinària responsable sanitària del Refugi d´Animals de Companyia de Sant Boi de Llobregat.

Apassionada de la clínica de petits animals, té una clara orientació per l'especialització en Cirurgia, Neurologia i Etologia.

Esperem la vostra visita

Clot veterinària
C/ València, 637 interior 08026 Barcelona

Tel. Consultes:
933 405 554
Tel. Urgències:
609 357 741

Horaris:
Diluns a divendres
Matins: 10:00h a 13:30h
Tardes: 16:30h a 20:30h
Dissabtes
Matins: 11:00h a 13:30h